Випускний 9-х класів – 2024

Ось і настав цей день – день прощання із ліцеєм. Ми наче й довго очікували на це свято, але разом з тим час минув дуже швидко у насиченому вирії подій – останні контрольні, свято останнього дзвоника, метушня репетицій, пошуки вбрання, святкові зачіски та чарівні букети…

І ось ми тут. Подвір’я ліцею майорить різнобарв’ям квітів, святковим вбранням, добрими і щирими посмішками вчителів, однокласників, батьків та друзів. Випускний вечір допомагають вести ведучі Левон Давид та Лукашова Магарита.

Уся ліцейна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора, яке розпочалося із Гімну України. Також хвилиною мовчання згадали, тих воїнів, що віддали своє життя за сьогодення й майбутнє України. Далі директор ліцею Голод Оксана Миколаївна виголошує щемливу промову, дякує усім випускникам, вчителям, батькам та з посмішкою вручає вчорашнім учням свідоцтва.

Зворушливі і щирі виступи прозвучали з уст перших вчителів Кириленко А.М., Янченко В.М., Давиденко Г.В., Фещенко С.С., Добраш О.П., а також зі словами побажання виступили класні керівники Шумбар О.О., Голод О.М., Кравчук Н.В., Марченко Ж.В., Мельник О.О., Воробйов Ю.В. І нарешті надали слово випускникам, які щедро наділили словами вдячності своїх учителів та батьків. Із великим задоволенням випускники обдарували своїх улюблених вчителів квітами. Свято добігло кінця. Та ми не сумуємо – адже попереду літо, канікули, багато незвіданих доріг та цікавих пригод.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *