Випускний 11-х класів – 2024

Випускний вечір відноситься до числа тих урочистостей, які відбуваються один раз у житті.
Так 28 червня Броварський ліцей № 2 ім. В.О. Сухомлинського проводжав у доросле життя своїх випускників, яким незабаром доведеться складати перший власний іспит на дорослість. Попереду незвiдана даль, а позаду батькiвський поріг та рідний ліцей.
Цьогоріч урочиста подія Випускного вечора відбувалась для трьох 11х класів. Щирими побажаннями й напуттям знайти свою стежину у житті, бути щасливими та стати гідними громадянами нашої держави бажала директор ліцею Голод О.М. Заступник диретора з НВР Мар’яш Я.О. зачитала наказ про випуск 11-х класів та разом з директором вручили свідоцтва. Батьки також побажали своїм дітям щасливої долі та частували короваєм. Приємні емоції, святковий настрій, веселий сміх і сльози розлуки панували на святі. А родзинкою цього свята став традиційний танець – вальс за участі 20 пар стильних хлопців та їх вишуканих і тендітних партнерок. Ведучими цього прекрасного свята були випускники 9-х класів Левон Давид та Мельник Єлизавета.
Щиро бажаємо нашим випускникам щедрої долі та легкої вдачі у їх подальшому житті. І завжди будемо чекати на них у стінах рідного ліцею!
Все буде Україна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *