«Випускний вечір «Учнівськй квартал-2019»

Ось нарешті прийшов той довгожданий день, про який мріє кожен школяр — випускний вечір. Це свято повинне запам’ятатися на все життя. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданий випускний. Перегортаючи календар, день за днем , випускники з хвилюванням чекають цього довгожданого випускного вечора.

27 червня 2019 року колишні учні, а сьогодні вже випускники Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім.В.О.Сухомлинського зібралися на свій останній шкільний бал.

Дівчата у дуже гарних сукнях, хлопці у святкових костюмах урочисто, під бурхливі оплески батьків, гостей зайшли на шкільне подвір’я.

Начальник управління освіти та науки Броварської міської ради Мельник Оксана Миколаївна та директор школи Кащеєв Валерій Миколайович привітали усіх випускників і побажали доброї долі і щасливого майбутнього. Також до слів привітання приєдналися перші наставники випускників Михайлова Лариса Миколаївна та Варламова Світлана Вікторівна. Класні керівники Марченко Жанна Володимирівна та Кравчук Наталія Віталіївна привітали своїх випускників піснею. Ось і довгожданна мить: уже колишні учні отримали атестати.

Слова вдячності звучали і з вуст випускників. Вони звернулися до своїх перших вчителів, які вели їх у країну знань; педагогів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі дітей.  

Під час свята колишні школярі, а тепер вже дорослі юнаки та дівчата, мали можливість згадати свої перші дні у школі, наче знову прожити всі ті роки. Батьки подарували дітям запальний флешмоб, а випускники разом з директором та класними керівниками затанцювали вальс. Ведучими цього чудового свята були Кузьменко Вікторія та Лавров Сергій.

Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду – навчання у вузах чи інших закладах. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів.

У добру путь, дорогі випускники-2019.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *