Свято першого дзвоника

Свято першого дзвоника – завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, зустрічі з друзями. 

День знань цього року пройшов організовано та злагоджено, радуючи школярів, батьків і, звичайно, вчителів яскравими осінніми квітами та святковими урочистостями з нагоди початку нового навчального року. Школа радо прийняла в свою родину першачків, які дали перший дзвінок для всіх учнів та пішли на перший урок в свої класи. На свято завітали пірати з своїми вимогами. Для 2-4 класів на стадіоні було організовано веселі старти та святковий флешмоб. Для учнів 5-9 класів був цікавий квест «Цікава наука».  Проходячи ігрові станції кожен клас отримував  пазл за правильні відповіді,  які потім перетворилися на карту України. Свято закінчилося запальним флешмобом разом з учнями танцювали учителі та директор.

Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *