ШКОЛА РАДОСТІ

У Броварській загальноосвітній школі I-III ступенів №2 імені В.О.Сухомлинського розроблено план заходів по благоустрою та покращенню естетичного вигляду  території та самої будівлі. Вся шкільна родина бере активну участь у цій важливій справі.

Гідні, європейські умови навчання – це те , чого ми прагнемо. Станом на сьогоднішній день  у школі було запроваджено ряд важливих змін, що корисно вливають  на дозвілля учнів та на навчальний процес загалом.

Безпека учнів – це наш пріоритет, тому  школу було облаштовано відеонаглядом. Камери спостереження встановлені як на території школи так і всередині.

Спостереження за учнями ведеться зі спеціального посту , а всі зображення з камер виведені на великий екран, що дозволяє контролювати ситуацію та чітко бачити кожного учня.

Для дозвілля та  проведення вільного часу з комфортом для учнів  старшої та середньої ланки було встановлено зону відпочинку на третьому поверсі. Там можна перепочити, повторити урок чи перекусити. Зручні диванчики, шафи для зберігання особистих речей та полиці для підручників полегшують навчальний процес.

Для  найменших учнів встановлено інтерактивний ігровий майданчик для  фізичного розвитку та рухливих ігор під час уроків фізкультури та групи продовженого дня, адже здоров’я підростаючого покоління та його розвиток є невід’ємними  складовими навчального процесу.

Коридор першого поверху взагалі кардинально змінив свій вигляд. Старі фіранки було замінено на гарні, сучасні жалюзі, що не перешкоджають  потраплянню сонячного світла до приміщення. Стеля була облаштована спеціальним освітленням, що не має згубного впливу на очі та не перевантажує їх, віконні рами та підвіконня заграли новими фарбами і зробили  приміщення гарним, ошатним та світлим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *