Професіографічна екскурсія до Броварського відділу Головного управління національної поліції

22 жовтня 2019 року, в рамках проведення заходів з учнями загальноосвітніх навчальних закладів, які направлені на формування усвідомленого професійного вибору та популяризацію професій, що актуальні на ринку праці, учні 11-А класу відвідали Броварський відділ Головного управління національної поліції.

Одинадцятикласникам доступно та цікаво роз’яснили особливості роботи в правоохоронних органах, зокрема в управлінні поліції. Розпочалася екскурсія біля чергової частини, де учні дізналися як працівники приймають та реагують на виклики.

Після цього учнів провели до актової зали, де відбувся виступ  спеціалістів, які ознайомили майбутніх абітурієнтів із специфікою роботи у внутрішніх органах. Зокрема було продемонстровано спецзасоби, скриньки криміналістів. Бажаючі учні мали змогу власноруч провести досліди та провести експертизу по збору відбитків пальців з допомогою магнітних порошків.

Змістовним та цікавим був виступ спеціалісті з ювенальної поліції, яка ґрунтовно розповіла про відповідальність неповнолітніх та їх батьків за вчинення неправомірних дій. Всі бажаючі мали змогу поставити питання, на які отримали вичерпні відповіді.

Останньою виступила спеціаліст із відділу кадрів. В її доповіді містилася інформація про умови вступу до вищих навчальних закладів, по закінченню яких випускники мають змогу працювати в поліції.

Професіографічна екскурсія виявилася цікавим і пізнавальних досвідом для всіх хто був залучений до даного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *