Обласний майстер-клас з теми «Застосування технології web-квест у навчально- виховному процесі»

31 жовтня 2019 року  на базі Броварської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. В.О.Сухомлинського відбулося перше заняття обласного майстер-класу з теми «Застосування технології web-квест у навчально- виховному процесі» Гунази Лесі Миколаївни, учителя інформатики Броварської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. В.О.Сухомлинського.

Учасниками заходу стали понад 30 вчителів інформатики, математики, фізики з різних районів та міст області. Знайомство учасників відбулося у формі цікавої інтерактивної вправи, за допомогою якої було створено дружню атмосферу та налаштування на плідну співпрацю.

Розкриваючи тему «Web-квест технологія як засіб розвитку інформаційно-аналітичних умінь учнів», Гуназа Л.М. ознайомила учасників з cутністю поняття «web-квест» та методикою застосування даної технології на уроках, поділилася досвідом використання квестів у навчально-виховному процесі та надала можливість вчителям стати учасниками учнівського квесту. Всі учасники з велики задоволенням долучилися до виконання квестових завдань.

Наприкінці заняття, Гуназа Л.М. узагальнила теоретичний матеріал, відбулося обговорення пройденого квесту серед учасників, вчителі висловили свої відчуття, думки та побажання. Усі учасники майстер-класу отримали домашнє завдання та розпрощалися один з одним до наступної зустрічі у грудні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *