Освітній Хакатоні “Вчитель-учень-батьки”

Шановні батьки, вчителі та учні нашої школи!🔔

Ми впевнені, що кожен з вас може поділитися досвідом і натхненням із усією освітянською спільнотою!☝️

Саме тому пропонуємо вам взяти участь в Освітньому Хакатоні “Вчитель-учень-батьки” і обмінятися освітніми ролями!📚✏️

1 день📙 – Батьки – вчителі для учнів! Ми впевнені, що ви не відмовитеся спробувати себе в ролі вчителя на один урок! А може це була ваша дитяча мрія!?

Переходьте за посиланням https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MRNsCLruqDkG5xB97mrXE7Ckcrp7JscQxqjTteGMKK8/edit?… для ознайомлення з розкладом уроків на 2 грудня (понеділок) та реєструйтеся за формою https://forms.gle/ub5d5kN7KrN7W3pZ7 . (Також можна зареєструватися зв’язавшись з класним керівником або звернувшись до заступника директора Петрової Я.О.)

2 день 📘- День учнівського самоврядування. Учні 8-11 класів проводять уроки для однокласників/молодших школярів.

Для того щоб записатися вам потрібно попередньо звернутися до вчителя предметника та зареєструватися у Петрової Я.О.

3 день 📗- Батьки – вчителі для вчителів! Вам неодмінно є чим поділитися із вчителями! Ми очікуємо від вас тренінгів, презентацій, майстер-класів чи просто бесід, в яких ви поділитеся власними знаннями та корисною інформацією про вашу роботу! Зареєструватися можна так само як і на день 2 “Батьки – вчителі для учнів” (реєстраційна форма/ кл.керівник/ Петрова Я.О.)

4 день📔- Іду на заміну?! Шановні колеги! Як всім відомо, нема нічого неможливого для вчителя! Тож давайте це доведемо! Прохання підтримати даний захід, та залучитися до етапу “Іду на заміну!?” обмінявшись на один урок предметом з колегою! Нудьгувати точно не доведеться!

5 день 📝- підбиття підсумків – круглий стіл “Хакатон навчив мене..” . Повірте, розказати про свої враження захоче кожен..!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *