Всеукраїнський спортивно масовий захід серед школярів

Немає необхідності говорити про те, яке значення в нашому житті має фізкультура і спорт. Кожен з нас може оцінити це значення у своєму житті. Важливо не забувати, що спорт і фізкультура – здоров’я і сила нації. Любов до фізкультури та спорту повинна прищеплюватися з раннього дитинства, продовжуватися все життя.

15 листопада 2019 р. на базі спорткомплексу Броварського вищого училища фізичної культури було проведено Всеукраїнський спортивно масовий захід серед школярів, в якому із задоволенням взяла участь і команда із Броварської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. В.О. Сухомлинського.

Даний спортивно-масовий захід проводиться з метою впровадження інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти; збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою та подальшої популяризації здорового способу життя серед учнів.

Насиченим активністю та захопливою командною грою виявився час, проведений нашими учнями у спорткомплексі. Юні спортсмени змагалися в різноманітних активностях, які мали на меті визначити найзгуртованіші та найспритніші команди в естафетах («Ткач», «Гулівер», «Дід Мазай і зайці», «Не спіши,  щоб встигнути», «Коти горошку слалом»).

Блискуче впоралися із завданнями та продемонстрували стійкий командний дух учні 6-А класу  – Волоха Златослава, Найда Богдан, 7-А класу – Кірічков Костянтин, Матвєєва Анна, 8-Б класу – Туровець Роман, 8-В класу  – Василенко Аміна, яких підготували вчителі фізичної культури Кащеєв Олексій Валерійович та Туровець Сергій Іванович.

Бажаємо учням та вчителям нових звершень на спортивній ниві!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *