Вечір зустрічі випускників

Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція — щороку на початку лютого збирати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи.

В Броварській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 ім. В.О. Сухомлинського ось уже багато років не порушується традиція – збирати усю велику шкільну родину у першу суботу другого зимового місяця. 1 лютого коридори школи прикрасили стінні газети із старими фотографіями, на яких застигли миті шкільного життя різних років: перший і останній дзвоники, участь у художній самодіяльності, відпочинок на природі, туристичні походи та облаштування території школи.

У теплій атмосфері справді родинного свята зібрались у актовій залі колишні випускники школи, а тепер лікарі, вчителі, водії, інженери, юристи, будівельники, програмісти, бізнесмени — усі знавці своєї справи. У привітальному слові директор школи Валерій Кащеєв підкреслив, що, незважаючи на давню історію, школа іде в ногу із часом.

Гостей закладу очікувала розважальна шоу-програма з конкурсами та цікавими номерами.

Радісна і хвилююча зустріч  поєднала людей, які  колись разом навчались, ділили труднощі та перемоги, подарувала чудову нагоду поспілкуватись та дізнатись, як склались життєві дороги  один одного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *