ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

Із 12 березня в Україні запровадили карантин через коронавірус. Щоб уникнути поширення коронавірусної інфекції, в Україні закрили заклади освіти. Міністерство освіти та науки України рекомендувало педагогам організувати дистанційне навчання. Цю ідею підтримала і наша школа. Учителі роблять усе можливе, щоб карантин не вплинув на процес навчання і діти засвоїли програму.

Кожен учитель сам обирає доступну дітям і батькам форму проведення дистанційних занять: соціальні мережі, електронна пошта, освітні портали. Усі класні керівники створили вайбер-групи та постійно на зв’язку з учнями.

Вчителі та учні школи підключені до системи МійКлас, яка дає змогу розробити заходи щодо проведення занять за допомогою дистанційних технологій під час карантину. МійКлас офіційно дозволено застосовувати в загальноосвітніх навчальних закладах (гриф МОН №22.1/12-Г-530 від 10.07.2018).

Старшокласники, які готуються до ЗНО, мають змогу самостійно розв’язувати тестові завдання попередніх років і прослуховувати курси підготовки, що є на онлайн-платформах Prometheus, EdEra, ILearn.

Із 17 березня стартувала трансляція курсів із підготовки до ЗНО під час карантину на ТК «РАДА» та YouTube-каналі МОН. Для учнів організували лекції з української мови і літератури, біології, математики та історії України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *