Ювенальна поліція на зустрічі з учнями у Броварській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 ім.В.О.Сухомлинського

 Організація бесід і зустрічей учнів  з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у школі, вона  дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її  в майбутньому.

Обговорення з вчителями проблем та шляхи їх вирішення, виховання учнів, які знаходяться на шкільному обліку та допомога батькам, які самостійно не можуть впоратися зі своїми дітьми – все це систематично проводять співробітники ювенальної превенції та дільничні офіцери поліції у Броварській ЗОШ І-ІІІступенів №2 ім.В.О.Сухомлинського.  Так 24 вересня 2020 р. у школу завітали інспектор Броварського МРВ філії ДУ «Центр апробації у м.Києві та Київської області Васюк Анастасія Євгеніївна, інспектор ЮП ВП Броварського ВП рядовий поліції Теплюк Яна Володимирівна, старший інспектор ЮП ВП Броварського ВП лейтенант поліції Політанська Марина Леонідівна і поспілкувалися з учнями 9-Д класу. Такі профілактичні рейди є невід’ємною роботою поліцейських, адже для того, щоб попередити серйозні правопорушення та як результат тяжкі наслідки, дітям потрібно розповідати ще з малечку як не можна поводитися у побуті, на території школи та зі своїми однолітками.  Поліцейські нагадали дітям про негативні наслідки, до яких можуть призвести протиправні дії, – притягнення неповнолітніх до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Все ж, головною метою правоохоронців залишається не покарання, а попередження будь-яких правопорушень. Тому велике прохання до батьків не залишати своїх дітей без уваги, адже до 18 років дорослі несуть повну відповідальність за них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *