Про відзначення Дня Гідності та Свободи у БЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. В.О. Сухомлинського


Україна – це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – Майдан 2004 року і революція 2013 року – Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи.
20 листопада 2020 року у нашому закладі відбулися заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи України.
Для всіх учнів школи було проведено радіолінійку (Семеник Вікторія 10-А) з хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки на честь випускників школи , які загинули в АТО (учні 6-А класу).
З учнями 5-Д класу було проведено інтерактивно-патріотичну акцію «Україна єдина!». Учні долучилися до оформлення карти України, розмальовуючи та складаючи пазли-області нашої держави.
Учні 8-Б класу презентували усний журнал «Наші символи Гідності та Свободи» та розповіли всім присутнім про безпрецедентну подію 2013 – 2014 років, що відбулась в Україні, де народ повстав проти свавілля корумпованої влади. Внаслідок злочинного насильства влади проти громадян, мирний протест перетворився на революційний рух, який призвів до корінних політичних змін, і в першу чергу до змін у свідомості українців.
До глибини душі проникливими були вірші та розповіді на основі реальних подій про Революцію Гідності. Хвилиною мовчання вшанували учні героїв – учасників Євромайдану, героїв Небесної сотні, воїнів АТО.

День був насиченим! Віримо в світле майбутнє нашої країни!
Слава Україні!
Героям слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *