День з поліцейськими та рятувальниками

Професія рятувальник – це не тільки працівники усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, це також ті, хто внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.
В рамках інформаційно-профілактичного заходу “День з поліцейським та рятувальника” завітали у Броварську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 2
ім. В. О. Сухомлинського 21 вересня Начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Київській області Олена Косенко, старший інспектор з ювенальної превенції відділу превенції Броварського відділу поліції ГУНП в Київській обалсті Тетяна Мироненко та ювенальні поліцейські Броварського районного управління поліції.
Для учнів 5-х класів провели руханку та інтерактивний урок, який включав теоретичні (знайомство з професіями рятувальник та поліцейський) і практичні завдання: одягали екіпірування рятівника, відповідали на питання на обізнаність у правилах дорожнього руху. Також працівники ювенальної превенції провели бесіду на тему «Стоп булінг». Інтерактивно, пізнавально, весело, а головне з наочним знайомством з професіями поліцейського та рятівника пройшов сьогодні день. Діти отримали багато нових вражень та з нетерпінням чекають на наступні зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *