Заходи з нагоди дня захисниів і захисниць України

День захисника і захисниць України
Це свято, яке переповнює усіх школярів духом перемоги, завзятості та патріотизму. А девізом цьогорічного свята стали такі слова:
-Шляхетного не підкупиш!
-Мудрого не обдуриш!
-Мужнього не залякаєш!
З нагоди Дня захисника і захисниць України та Дня українського козацтва в нашій школі відбувся ряд заходів: спортивні змагання «Ми маленькі козачата» між учнями 3х класів, змагання «Козаки не простаки!» між учнями 4х класів. Учасники рою «Котигорошки» молодшої вікової групи гри «Сокіл» («Джура») підготували відеопривітання, а учасники середньої вікової групи рою «Нащадки козаків» організували вшанування та покладання квітів до дошки пошани воїнам, загиблим в АТО – Дмитру Янченку та Сергію Москаленку. У бібліотеці було організовано виставки тематичної літератури «Під покровом Богородиці» та «Слава і гордість українського народу».
Протягом усього тижня учні готували малюнки для конкурсу дитячих та юнацьких малюнків «Моя Україна» до Дня захисників України, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці, організованого відділом культури Броварської міської ради та управлінням освіти і науки.
Також до нашого закладу за давньою традицією завітали представники групи Цивільно-військового співробітництва Сил спеціальних операцій та Броварської міськрайонної організації ВГО «Спілка офіцерів України». Вони провели уроки мужності для паралелі 2х класів. Діти із захопленням слухали розповіді військових та засипали їх запитаннями по завершенню. Слід зазначити, що гості прийшли не з порожніми руками, а поповнили бібліотечний фонд школи літературою для 11х класів з предмету «Захист України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *