«Технології моделювання Всеукраїньскої дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

26 жовтня на базі Центру військово-патріотичного спортивно-стрілецького виховання «Варта Київської Русі» відбулося засідання професійної спільноти педагогічних працівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Технології моделювання Всеукраїньскої дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в закладі освіти» організоване Центром професійного розвитку педагогічних працівників Броварської міської ради, за участю Центру національно-патріотичного виховання Броварської міської ради, Центру військово-патріотичного спортивно-стрілецького виховання «Варта Київської Русі» та закладів загальної середньої освіти Броварської міської ради.
Захід складався з двох частин – методичного та практичного кейсу. Методичний кейс включав у себе питання «Створення куреня у закладі освіти» та «Нормативні документи, щодо організації Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») у 2021-22 н.р».
Практичний кейс включав у себе питання «Професійний супровід інноваційної діяльності педагогів закладів загальної середньої освіти:моделювання партнерської взаємодії. Проєкт «Юний Джура»: ігри на згуртування та командоутворення, топографія, стрільба з малокаліберної зброї, туризм, орієнтування на місцевості, саперна справа, долікарська медична допомога та пейнтбол.
Учасники об’єдналися в три команди та із захопленням та азартом проходили всі завдання, здобуваючи бали у командний залік. У фіналі заходу відбулося нагородження команд медалями.
Захід був надзвичайно цікавим та змістовним, насичений корисною та потрібною інформацією, а головне практичними заняттями. Учасники отримали неабиякі емоції і відчули себе на місці юних джур із власних роїв, переконавшись, що лише будуючої партнерські відносини з юними учасниками гри, можна досягти високих результатів, а головне, запалитися грою самому та передати іскру полум‘я підростаючому поколінню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *