Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

Відповідно до наказу  МОН України від 12.08.2014 № 931 та наказу Управління освіти і науки Броварської міської ради Броварського  району Київської області № 177 від 24.09.2021 «Про участь у Всеукраїнському місячнику шкільних бібліотек» з 1 по 31 жовтня 2021року проводився Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності».

Бібліотекарі нашого закладу Масоха Любов Миколаївна та Репрінцева Олена Леонтіївна  відгукнулися на пропозицію і провели низку заходів відповідної тематики.

В бібліотеці було підготовлено виставку-інсталяцію «Сторінками книжок місцевих поетів…», де була використана література шкільної книгозбірні. На її основі підготували віртуальну книжкову виставку, де більш детально розкрили зміст кожної поетичної збірки.

Бібліотекарі  спільно з вчителем української мови та літератури  Накалюжною А.Д. та учнями 5-А,Б,В класів створили віртуальний  вернісаж «Рідне місто моє, Я пишаюсь тобою. Ти дитинства мого незабутня стежина». Вивчивши дитячі малюнки, прийшли до висновку: улюбленим місцем в Броварах у більшості юних художників є парк Перемоги. Але не забули і парк імені Т.Г. Шевченка, і звичайний приватний дворик, де затишно і комфортно.

Працівники бібліотеки спільно з вчителями трудового навчання Батюк Л.Д., Кравченко М.В., Чайкою О.М. та учнями 9-10 класів підготували творчий проект-дослідження «Я рідний край та мову солов’їну у вишивку свою вплела”. В роботі було використано матеріали з історії Броварщини та вплетено  новітні  зміни в адміністративному поділі України, які відбулися у 2020 році (реорганізація, розмежування повноважень і ресурсів між районами і громадами).

Мій рідний край, моя ти рідна сторона – пишаємось тобою ми…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *