Тиждень відповідальності

Відповідальність починаєтсья з тебе!
З метою вшанування пам’яті Богдана Дмитровича Гаврилишина, автора «Декларації відповідальності людини» 22 листопада 2021 р. лідери учнівського самоврядування запускають тиждень відповідальності. Ними було виокремлено декілька видів відповідальності:
🌱Eco відповідальність
💪Health відповідальність
🤝Charity відповідальність- вид відповідальності
🧐Civil відповідальність
Щоб дізнатися детальніше, слідкуйте за нашими відео протягом тижня!

☝️Чи знаєте ви, що людство сьогодні споживає більше, ніж може дати одна планета? А виробництво «потрібних» для нас товарів щороку все більше виснажує Землю.
⚡️До вашої уваги другий випуск проєкту “CHEC” – ECO-відповідальність.
🌎Тренд на екологічність — це не просто ще один модний рух. Стан довкілля та незворотні процеси в екології змушують багатьох із нас задуматися про важливість збереження природи як для нащадків, так і для самих себе.
🌱Eco відповідальність – вид відповідальності, що передбачає турботу про навколишнє середовище, пропагує розумне споживання та переробку сировини.
Екологія починається з тебе!⚡

🤝Активісти учнівського самоврядування нашого закладу освіти вважають, що необхідно зробити благодійність звичкою для кожного з нас.
👍Віддавати набагато легше, ніж просити. І ми маємо створити такий світ, таку країну, поширити благодійність настільки, щоб просити про допомогу стало нормально, бо насправді кожному з нас у той чи інший момент потрібна підтримка.
☝До вашої уваги третя серія проєкту CHEC – Charity відповідальність- вид відповідальності, що передбачає організацію різноманітних акцій та флешмобів спрямованих на допомогу різним фондам, а зокрема, людям, які її потребують.

☝Здоров’я – це єдине, що не можна купити за гроші та обміняти на золото.
💪Ваше здоров’я – це те, що визначає вашу тривалість життя. І чим більш недбало ви до нього ставитеся, тим менше відповідно будете жити. Зрештою, бути здоровим – це модно!☹️ Багато людей зараз живуть, так ніби у них ще 9 життів. Шкідливі звички, відсутність спорту та банальної гігієни, все це призводить до проблем, хвороб та інших недугів, які ускладнюють життя і не дають насолодитися ним сповна.
Наступна серія проєкту учнівського самоврядування CHEC – Health відповідальність розповідає про важливість здорового способу життя для всіх без винятку! 🧐

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *