Останній дзвоник – 2022

Усміхається весело травень,
Бо скінчилась навчальна пора,
І зібралась на дзвоник останній
Вся весела шкільна дітвора


Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить онлайн свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Із щирими словами побажань звернулися до учнів, учителів та батьків директор школи Кащеєв В.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Голод О.М. та учителі школи.
2021-2022 рік був складним і цікавим водночас, але ми змогли і завершили навчальний рік, виконавши всі навчальні плани і програми. Всі учні 1-10 класів переведені до наступного класу. 78 учнів 5-10 класів завершили навчальний рік з високим рівнем знань з усіх предметів. Протягом року учні нашого закладу освіти брали учасrь в різноманітних онлайн конкурсах, олімпіадах. І маємо прекрасні результати, адже 22 учні посіли призові місця на ІІ територіальному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, 1 учень ІІІ місце на обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики, також на обласному етапі Всеукраїнськоrо конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України маємо ІІ місце (Швед А., учитель Гуназа Л.М.), ІІІ місце(Семеник Дарія, учитель Симич Л.С.), ІІІ місце у 15 міжнародному конкурсі з українознавства (Юр’ев І., учитель Марченко Ж.В.).
І ось хвилююча мить… Звучить мелодія останнього дзвоника, який сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул. В добру путь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *