Літнє дозвілля

Швидко спливає час… Ось і закінчилася зміна організації патріотичного дозвілля, яка тривала з 04.07.22 по 12.08.22 на базі Броварської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 ім. В.О. Сухомлинського.
Мета і завдання зміни – спрямувати перебування дітей в організації дозвілля на їх комплексне оздоровлення через використання традиційних та інноваційних форм організації роботи з національно-патріотичного виховання; виховувати почуття патріотизму; формувати цілеспрямований інтерес до державної мови, історії України, видатних діячів, традицій рідного краю; розвиток творчих здібностей; виявлення інтересів, захоплень дітей; формувати позитивну мотивацію на здоровий спосіб життя, розуміння його переваг; навчання правил безпечної поведінки; забезпечити систематичні заняття фізичною культурою та спортом.
Кожен день в організації дозвілля був насичений. Діти відвідували заняття з настільного тенісу, басейн, заняття з арт-терапії, заняття з гри на бандурі, гурток декоративно-прикладного мистецтва, математичний гурток, «театр казок», заняття з діджеєм. Вихованці мали змогу поспілкуватися з представниками ЗСУ, ДСНС та національної поліції та The Halo Trust. Учні з задоволенням взяли участь у спортивно-патріотичному вишколі «Ми сильні духом», що відбувся на базі Броварського центру національно-патріотичного виховання, повернувшись з великою кількістю приємних вражень і емоцій. Також діти відвідали безліч екскурсій – це і мінізоопарк, краєзнавчий музей, СВІТлиця.
Невід′ємною частиною життя організації патріотичного дозвілля стала спортивно-масова робота. Тому щодня діти заряджалися енергією під час веселої ранкової гімнастики, а також мали змогу взяти участь у захоплюючому та різноманітному спортивному дозвіллі. Протягом всієї зміни наші вихованці активно брали участь у змаганнях і займали призові місця.
Відпочинок у організації дозвілля був цікавим, захоплюючим і надовго запам’ятається дітлахам.
Відгуки батьків, дітей свідчать про те, що зусилля педагогічного колективу виявились не марними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *