Вітаємо!

Сьогодні в нашому ліцеї відбулося офіційне представлення новопризначеного директора Броварського ліцею № 2 ім. В.О. Сухомлинського – Голод Оксани Миколаївни. Директора представила начальник управління освіти Броварської міської ради Мельник Оксана Миколаївна, яка побажала їй плідної праці, високих звершень та успіхів у цій нелегкій праці.
Шановна Оксано Миколаївно!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на високу і відповідальну посаду – директора ліцею.
Щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на новій посаді хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Хай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість і надалі сприяють піднесенню іміджу Нашої школи ! Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!

Також педагогічний колектив ліцею висловлює щиру подяку за невтомну працю на посаді директора Кащеєву Валерію Миколайовичу.

Бажаємо Вам терпіння, професійної витримки, бажаємо і надалі успішно працювати на користь нашої школи.
Міцного Вам здоров’я, Божого благословення, сімейного затишку і щастя, щедрої світлої долі, прихильної до всієї вашої родини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *