Конкурс дослідницьких робіт учнівської молоді «Героїка сьогодення»

З 15 по 18 квітня 2024 року в Палаці творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради Київської області було проведено оцінювання конкурсних дослідницьких робіт учнівської молоді «Героїка сьогодення». Цей конкурс проведено за ініціативи Броварського міського територіального осередку МАН України Палацу творчості дітей та юнацтва.

Конкурс проводився з метою залучення школярів і молоді до дослідницької роботи, виявлення відомостей про броварчан – учасників російсько-української війни, вшанування їх подвигів та увіковічення їх пам’яті; виховання дітей у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності, самобутності, формування в учнівської молоді високої громадянської активності та національної свідомості, причетності до творення сьогодення України та його майбутнього.

У конкурсі взяли участь 13 учнів із 6 закладів загальної середньої освіти Броварської міської територіальної громади. На конкурс було подано 10 дослідницьких проєктів.

Учні 9-Б класу Броварського ліцею №2 Панєвін Іван та Юрченко Вікторія посіли почесне  II місце у цьому конкурсі та були нагороджені дипломами. Іван та Вікторія достойно презентували своє дослідження.  Їх науковий керівник – Марченко Жанна Володимирівна, учитель історії, була нагороджена подякою від ПТДЮ за підготовку призерів конкурсу.  Щиро вітаємо призерів  та їхнього наукового керівника та бажаємо майбутніх досягнень!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *