Випускний вечір 9-х класів

15 червня 2018 року відбувся випускний вечір для учнів
9-х класів, де вони отримали свій перший державний документ – свідоцтво про базову загальну освіту. Розпочали урочистості ведучі-випускники 9-А класу Новіков Ілля та Заливан Єлизавета в образах грецьких бога Зевса та богині Гери, адже саме такою була тематика цього вечора.

Директор школи, Кащеєв Валерій Миколайович, привітав усіх присутніх на вечорі і побажав випускникам знайти в своєму житті вірну дорогу і йти до своєї мети, подолавши всі незгоди на своєму шляху.

Привітали своїх вихованців і перші вчительки, пригадали, як колись зовсім маленьких учнів батьки привели у перший клас, як разом долали усі труднощі, а  класні керівники побажали випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.

Випускники щиро подякували своїм учителям, які протягом
5-ти років разом із ними невтомно мандрували незвичайними стежками в країну Знань. Учні підготували жартівливі сценки,
які без сумніву розсмішили кожного з присутніх. Кожному вчителю було вручено лавровий вінок, який ще з часів античності є найвищою нагородою.

Також не забули і про батьків, адже саме вони на тернистій шкільній дорозі завжди були поруч, готові підтримати та допомогти з будь-якими негараздами. Подякою для них стала пісня, яку випускники щиро заспівали усі разом. На завершення свята учні станцювали запальний флешмоб та заспівали пісню «Відірватись від землі».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *