Методична спільнота класних керівників на тему «Педагогічне партнерство- ключовий компонент формули «НУШ».

Відповідно плану роботи методичного об’єднання класних керівників 2019-2020 навчального року 30 жовтня у Броварській загальноосвітній школі I-III ступенів № 2 ім.В.О.Сухомлинського відбулось засідання на тему «Педагогічне партнерство- ключовий компонент формули «НУШ».

  Голова методоб’єднання Марченко Ж.В. повідала про засади, принципи взаємодії учнів, учителів та батьків в сучасній школі, ознайомила класних керівників з освітньо-виховними трендами-коучинг, куратор, ментор, фасилітація. Класні керівники, працюючи в групах, визначали те, що вони вкладають у поняття «виховання» та сворювали колективний проект з теми «Яким має бути сучасний класний керівник»,  отримали домашнє завдання: запрпонувати своїм  учнями створити аналогічний проект, результати якого ми обговоримо на слідуючому засіданні.

   Заступник директора з навчально-виховної роботи Петрова Я.О. запропонувала педагогам практично активізувати педагогічне партнерство шляхом участі учнів, учителів та батьків в Освітньому Хакатоні «Вчитель-учень-батьки» протягом листопада-грудня, детально презентувавши  зміст проекту.

    Шкільний психолог Шинкарюк О.М.провела вправи з вчителями з метою запобігання та профілактики педагогічному вигоранню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *