Відеозустрічі на карантині

Карантин – це не канікули! Під час карантину майже все шкільне життя перейшло в онлайн. Спілкування між колегами не виключення. 

Як відомо, невід’ємною складовою вчительських буднів є щотижневі наради при директору. Раз ми вчимося онлайн, то і наради – в онлайні.

До прикладу, сьогодні відбулася чергова нарада при директору школи Кащеєву В.М. з питань подальшої роботи закладу в умовах карантину, на якій було обговорено результати дистанційного навчання станом на сьогодні. Директор, Кащеєв В.М. познайомив педагогічний колектив з останніми розпорядженнями, листами, наказами МОН України, Управління освіти і науки Броварської Міської Ради.Так, як заклад нині працює на  платформі Zoom вчителі   мали можливість під’єднатися до відеозустрічі одночасно. Вчителі також могли висловити свою думку, яка була врахована у плануванні подальшої роботи. В ході наради обговорювались питання щодо здійснення  заходів, спрямованих на організоване завершення  навчального  року, щодо  організації оцінювання в умовах дистанційного навчання, співпраця з батьками, відміна ДПА для учнів 4х та 9х класів та ще багато інших питань, які турбують наразі вчительство всієї країни. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *