У «ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ ОНЛАЙН» НАВЧАТИМУТЬСЯ Й НАЙМОЛОДШІ: З 28 КВІТНЯ СТАРТУЮТЬ УРОКИ ДЛЯ 1-4-Х КЛАСІВ

http://koda.gov.ua/wp-content/uploads/2020/04/1730156-startue-osvitniy-proekt-vseukrayinska-shkola-onlayn-rozklad-videourokiv-300x201.jpg

Проект «Всеукраїнська школа онлайн» на прохання батьків і педагогів з 28 квітня розпочинає трансляцію уроків для школярів 1-4-х класів. Програма розрахована на п’ять тижнів і складається з чотирьох предметів: українська мова, математика, наука та мистецтво.

Кожен урок триватиме 15 хвилин, що є оптимальним для занять дітей цієї вікової категорії у форматі теле- та онлайн-лекцій.

Уроки можна буде переглядати у вівторок та четвер, з 09:00 до 10:00 на телеканалах:

1-й клас – «Піксель»;

2-й клас – UA: Перший;

3-й клас – UA: Культура;

4-й клас – «ПлюсПлюс».

Онлайн-версії занять будуть доступні на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки України. Уроки перекладатимуть жестовою мовою.

«Основна мета проекту – допомогти дітям початкової школи, які не мають сучасних девайсів, підключення до Інтернету, підтримки дорослих, вчитися дистанційно. З огляду на кількість звернень щодо організації навчального процесу для наймолодших, зробити це було нашим обов’язком», – зазначила генеральний директор Директорату внутрішньої та гуманітарної політики Офісу Президента України Вероніка Селега.

https://www.president.gov.ua/news/u-vseukrayinskij-shkoli-onlajn-navchatimutsya-j-najmolodshi-60881

Інформація Офіційного інтернет-представництва Президента України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *