Флеш-моб з теми « Що я знаю про Другу світову війну»

   9 травня Україна відзначає 75-ту річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка забрала життя від 50 до 85 мільйонів людей в усьому світі,  10 мільйонів – в Україні. Український народ зробив вагомий внесок у перемогу антигітлерівської коаліції над нацистами та союзниками гітлерівської Німеччини. Ті далекі події мали трагічні наслідки для кожної української родини. Подвиг ветеранів війни – еталон мужності та патріотизму. Хоч скільки б минуло часу, ми пам’ятатимемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю. 

    Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, виявив нездоланну мужність та незламність духу, мужньо боровся на фронтах, працював на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав Перемогу у Другій світовій війні. Ми вшановуємо пам’ять усіх жертв цієї страшної війни.  

    Сьогодні, коли на Сході України триває збройна агресія Росії проти України та лунають постріли, українці, як ніхто, розуміють цінність своєї держави та її суверенітету. 

   З ініціативи вчителя історії Марченко Ж.В. та педагога-організатораЧуб О.Т. серед учнів 5-х класів  Броварської ЗОШ I-III  ступенів №2 ім. В.О.Сухомлинського був проведений флеш-моб з теми « Що я знаю про Другу світову війну». В умовах карантину діти разом з батьками зняли відео.

  Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, та трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги!

Нехай зігріває нас всіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни!

Щиро вдячні учням та батькам 5-А,Б,В,Г класів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *